26 april

Halloj!
Tänkte passa på att blogga lite nu när jag ändå försovit mig lagom mycket sådär. Sitter  i skrivandets stund och käkar frukoost. Men de va inge gott idag.. haha

Vad har hänt då ? Hmm,

Amanda vår kära norrlänning har hälsat på! Även Nina kom från sigtuna och joina en natt :) Mycket trevligt, dock va vi sämst på att ta bilder så de blev typ inga.. :( nästa gång!

Linda har fyllt 17! Henne firade vi först på resturang med alla hennes tjejkompisar redan rövade vi bort henne och busade lite. Tårta på kvällen hos Jossan, mycke mys <3

Jag har jobbat och tjänat pengar. dock är jag fortfarande fattig.. allt sparas till sommaren.

Det är idag 34 dagar kvar till JOHN MAYER!

I helgen va vi på årets första grillfest, filip hade fyllt år så jag o Jossan köpte piggelin till honom som vi sedan gjorde piggelin drinkar av, sommarkänsla!

Nej de får räcka jag orkar inte tänka mer.. :P Men det har blivit lite festligheter också, några galna partykvällar och några mindre galna. På fredag är de sista april, får se om de blir galet då. Lutar mot de..
Nu ska jag dra på mig lite kläder om jag hittar nått.. sen måste jag palla mig iväg mot skolan. Träning med Jossan efter, hur länge sen va inte de? Fick reda på igår att vi har gym på mitt jobb, kanske man skulle utnyttja? fast nää.. ;)

puss /K



RSS 2.0