Saturday night

Hemma hos Jossan och chillar. Olle är här också<3

Vi har solat och hoppat på stuttsmattan i det underbara vädret! även gått lite catwalk på altanen i våra nya skor, våra fötter kommer inte må bra efter sommarn.. men, den som vill va fin hon får lida pin!
 Nu sitter vi här och magarna knorrar så Josstoss hämtar oss lite frukt, mums!

Ikväll är det Robinsson på tv som vi självklart inte får missa!
Och imorn far vi in till staden för ett intensiv pass på friskis, lite av en tradition på söndagar! haha

Bye! <3

         /K & J   (Olle)


Onsdag

illamånde, plugg och ont i magen. Typ så ser min dag ut.. Inte världens roligaste.

Va i skolan på fm och försökte stå ut med tre lektioner. Efter lunch pallade jag inte mer och for hem.. Ska försöka plugga lite till matte natinonella imorn om jag orkar resa mig ur sängen, för tillfället ser det ut att bli svårt.

Igår vart det en lång dag. Först skola till halv 4 sen åkte jag och Jossan ner på stan och köpte jordgubbar, riktigt söta och goda! sen gick vi till friskis och tränade i 1 timme.
Efter det vidare mot Jensen gymnasium där det var "prova på kväll". Vi fick prova att ha en lektion och fick lite info å så. Sen skulle vi åka med Jossans mamma hem så vi gick till hennes jobb och fick en varsin kopp te/choklad där.
Kom hem vid halv 9 cirkus efter 12 timmar i stan.. 

Imorn blir det nog teater och simmning för min del!

/K

                         


Träning

Nu har jag käkat middag och tittar på wipeout, lite småroligt sådär.
För typ 2 timmar sen kom jag och kerstin hem från ett intensiv pass på friskis. Förutom att det nästan var det jobbigaste jag varit med om och var nära att spy x antal gånger, var det riktigt roligt. Men jag känner tyvärr att jag kommit ur form lite grann. Brukar inte vara riktigt så jobbigt. Ajaa...det får det bli ändring på.

Imorrn är det skola igen, härligt värre. Slutar halv fyra, men man kan ju hoppas på nån inställd lektion.;)
Nu ska jag tillbaka till tvn hejdå<3
/J

Äntligen Helg!

Fredag idag, himla skönt! Även fast veckan inte varit särskilt jobbigt. Har bara vart i skolan tre dagar och vi hade inga prov den här veckan. Eller Jossan gjorde ett prov som hon inte fått göra för hon va sjuk när vi gjorde det och sen har läraren vart borta i evigheter. Så det var nog skönt för henne att äntligen få det gjort!
Fick reda på resultat på nationella proven i svenska och engelska idag också vi hade bra resultat båda två så det var ju kul!
I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, imorn är det ridning iallafall! Och Olle ska följa me och kolla!<3
Just nu sitter jag och kollar på Berg flyttar in och jag har förätit mig på choklad.. Ajabaja Kerstin..
Fast jag har tränat fyra ggr den här veckan så jag var värd det! :) Henke och jag  har besämt att vi ska inte äta något onyttigt på en månad. Och då är det värkligen inget onyttigt alls, inte ens nötter, kanske naturella men inte med salt å sånt... Får se hur det går, jag känner på mig att det kommer bli en hel del fusk från oss båda.. hehe
och just ja Elvis sötnöten blev 2 år i onsdags!
Trevlig helg!

/K


Elmooo!



Världens sötaste hundvalp! <3

Sommarstuga

Nu var det länge sen jag och Jossan skrev nått tillsammans..

Påskhelgen har varit mysig! Vi åkte ju till sommarstugan trots allt, och vad är mer sommar egentligen. Trots att det var is på sjön så sken solen som sjutton och jag låg till och med solade på bryggan! underbart!
Igår så var vi till borlänge och shoppade lite, jag spenderade ännu mer pengar.. senare på kvällen tog jag och mamma å Elvis en promenad i solen sen käka vi påskmat med resten+farbror. Myyys! <3 Å gott me påskmat! Får lite imorn med då farfar kommer!
Massa godis blev det också! jag och henke fick ett stort påskägg var plus massa choklad som vi mumsa i oss.. <3 Idag så skyndade jag till stallet när vi kom hem, red ett par timmar med Carro och Amanda! Riktigt skoj, det var så länge sen sist!
Nyss käkade vi grillad kyckling och potatisgratäng, mums! Nu väntar jag på att Gossip girl ska börja, kanske ska gå ut och spela lite fotboll med bror min!

ciao!<3  /K


090409


Idag har det varit väldigt lungt här hemma. Imorse låg jag ute och solade i det härliga vårvädret sen hoppade jag lite studsmatta, bra träning det där.:)
Nästan hela eftermiddagen har jag stått i köket och hjälpt till med olika grejer för morgondagen då släkten kommer hit. Jag bakade bl.a en choklad tårta med tryffel överdrag. Mums!

Har suttit och väntat på att middagen ska bli klar, i typ en timme. Tar jädra lång tid den där steken. 
Men nu måste jag dra ut. Hejdå.

/J


Onsdag



Tanken var ju att vi skulle ha solat igår efter träningen men så blev det inte.
Istället så solade vi idag på fm!
efteråt gick vi åt olika håll. Carro och jossan skulle träna och jag skulle möta upp Matilda på stan.
Vi vandrade runt ett tag på stan och kollade lite i affärerna. Jag köpte inget utom en glass.. :) Måste spara på mina pengar.
Sen följde jag me hem till Matilda, kul va det! <3

Imorn sätter påsken igång med skärtorsdan!
Vet inte riktigt hur det blir i påsk om vi blir hemma eller inte. Henke har fått nån tokig ide att vi ska åka till stugan och frysa.. jag vet inte va som har flygit i honom.. aja, det löser sig nog, lite godis kommer jag garanterat stoppa i mig iallafall ;)
nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag.!
Imorn har jag planerat att ta en joggingtur på fm och på em ska vi nog till suss.
Sov gott!
/K

Träna och sola


Idag har vi redan hunnit med en promenad och bakat scones.
Senare ska vi åka in till friskis o träna och sen blir det förmodligen solning. Får se om det blir nån sushi på bryggan också, vädret verkar ju inte vara på topp...
Det blir nog lite pastasallad innan vi åker in, så vi får lite energi.
Måste träna nu innan påskhelgen för då lär det bli mycket godis. :O
Byebye

 


/K&J






Cykling och choklad!

Idag har vi vart ute i naturen pch njutit av vädret massa.
Vi började med en låång cykeltur på typ 3 timmar. Stannade och fikade en kortis och solade. Men i träffade på både myror och en groda så vi stanna inte så länge..
Vi var tvungna att cykla genom skogen och det slutade med att vi gick vilse i 30 min och blev dyblöta om fötterna... Till slut hittade vi rätt, snacka om lättnad..
Sen cyklade vi hem till Kerstin där vi lämnade cyklarna och tog me Elvis på en promenad. Mkt motion har det blivit!
När vi kom hem tog vi moppen till affären och köpte lite saker, bland annat choklad..
Tillbaka hem och sen till Jossan där Jossan duschade och åt medans Kerstin väntade. Sen tillbaka till Kerstin och nu sitter vi här och kollar på Vänner och käkar chokladen och frukt. Mums. Ikväll sover Jossan här och imorn åker vi och tränar igen.. Sen blir det väl en tur på stan i solen!
Puss <3          
                /K & J



Njuter i solen

 
I skogen




Måndagsmys <3

Bilder

Bjuder på ett par härliga vårbilder på Elvis

 
Struts? 

'


Haha, arg är han inte! men jag lyckades fånga han på bild när han stod och skakade sig..:)





/ K
                             

Sunshine

Sitter ute på altanen och njuter av det underbara vädret! solen skiner och det är typ 15 grader varmt! Älskar våren!
Elvis och jag kom just hem från en promenad, han passade på att bada lite i ett dike så nu är han lagom ren...
Idag är det ridning som gäller! Kul kul!
puss på er!<3

/ K


Elvis<3


Sötnosen!<3

Ikväll åker vi till Olivia <3




Påsklov!!

Idag fick vi påsklov och solen skiner, kan det bli bättre? nej, jag tror inte det!
Lyckliga va vi idag iaf när vi slutat skolan och köpt årets första glass och vandrade mot station. Gick i bara t-shirt och tyckte att det var nästan för varmt.. Nej, för varmt kan det nog inte bli, inte om man frågar Jossan iaf ;)<3
Dagen var för övrigt vädligt chill, vi hade bara fyra lektioner som inte var särskilt ansträngande.
Svenskan blev ganska intressant.. Killarna bevisade hur omogna de är genom att påstå att killar skulle vara bätte än tjejer på allt. Aja, de får väl tycka va de vill
Och nu är det äntligen påsklov som sagt! har inte riktigt planerat nått ännu men det kommer nog. Vi kanske ska sola nån dag. Märkte idag när solen tittade fram hur blek man är efter vintern..
Och imorn är det 3 månader kvar tills vi åker till JERSEY!! :P snart kan vi börja räkna ner!
Trevlig helg!

/K


Onsdag

Det var en hyffsat kort och snabb dag idag. De två första lektionerna ägnades åt tema dag's planering. Så vi slapp som tur var både matte och svenska.:) Gympa lektionen bestod av att skriva en uppsats, så vi fick sitta i datsalen hela timmen och ta det chill. Vanligtvis hade vi slutat efter den lektionen men idag hade vi nationella prov i matte, den muntliga delen så det gick ändå ganska snabbt.
Efteråt vandrade vi mot bussen i det härliga vårvädret. Jag hade som tur var min nya jacka på mig så jag slapp svettas ihjäl i min tjocka dunjacka.

Ikväll blir det väl till att plugga till spanska prov, och vi får väl se om jag ska plugga till fysik provet. Vet inte om jag nån gång kommer få göra det, men nu har vi ju som tur är en ny lärare. Vi ska ha honom för första gången imorrn men vem som helst är bättre än den förra läraren.

Hoppas vädret blir lika fint som idag. Nu är verkligen våren på gång.
puss
/J


RSS 2.0