Grattis Caroline!


GRATTIS CARRO 18 ÅR!!






Paris

Ja ni, tänkte vara snäll och berätta lite mer om Paris och Jersey resan men då bara om Paris den här gången. Som Jossan redan sagt så va vi ju på Språkresa i Jersey i tre veckor. Men innan så va vi i Paris i tre dagar ungefär.
Jossan har redan berättat lite men jag tänkte gå in lite mer på detaljer :)

Vi kom till Paris den 24 juli på em. Checkade in på hotel Amiot som låg i den lite sämre delen av Paris. Men vi va nöjda ändå. Blev lite "lärakännavaranntid" på några tjejers rum och vi konstaterade till vår besvikelse att av ungerfär 40 pers var det bara 1 kille.. haha (Fast det va några till som vi inte hunnit träffa då.) Mkt mer än det hann vi inte första dan utom att vi käkade dyr mat och promenerade till en kyrka..
Dag 2 så var det DISNEYLAND på schemat! Fan va kul vi hade där asså! Men innan vi kom dit fick vi bytta spårvagn ett atnal ggr.. och det va så himla varmt i Paris så det va inte kul..
Men när vi kom till disneyland så fick vi dra iväg på egen hand och då gjorde jag och Jossan sällskap med tre underbara tjejer, Amanda, Erika och Sara. <3
Vi provade alla bergodalbanor, käkade musse hambugare, skrattade och flörtade med vakter, dansare och ja alla typ ;) haha Underbar dag, skulle lätt göras om!
Sen va det bara att åka hem och sova.. för nästa dag va det sightseeing genom hela Paris. Stopp vid eiffeltornet såklart och fotta massa. Fick även lite tid att vandra runt i Paris (och gå vilse.. haha) innan det va dags att åka till Hard rock café. Hard rock va också jääätteroligt!
Efter hard Rock så var det dags att hoppa på bussen som skulle ta oss till åkesjukebåten.. Men mer om det sen! :)
Det va vårt besök i Paris det, underbart roligt! <3

/ K

Laddar upp bilder sen.

                             

  

Mys me favoriterna

Idag är första dan sen jag kom hem från Jersey som jag hittat på nått. Mår mkt bättre idag jag så jag hörde av mig till Jossan och Olivia och bad dom komma hit. Just nu sitter vi och kollar på film och gottar oss i choklad, vindruvor, blåbär och annat mumsigt!
Nu ska jag kollar vidare på filmen.

                                                                                  /K


      
                                                                                                    

Jersey

Ja nu var man hemma igen då. Väldigt skönt men samtidigt väldigt tråkigt, kommer sakna alla underbara människor! :)
Ska berätta lite om vår språkresa..

Föst åkte vi till Paris där vi sov två nätter. En dag åkte vi till disneyland och hade jäkligt kul, flörtade med städare, vakter och dansare. Kvällen därpå åt vi middag på hard rock café där servitörerna konstant serverade cola och som vi drack hela tiden,och som dom förmodligen hade spetsat med något eftersom ingen var särskillt normal senare på kvällen:P Roligaste kvällen på länge btw ;)
Sen på natten satte vi oss på en buss som tog 7h och som tog oss till åksjukebåten som åkte över till Jersey. 
Mycket hände på Jersey så jag vet inte vart jag orkar börja. :P Men kort o gott: vi gick i skolan på vardagarna i typ 3h sen var det aktiviteter nästan varje kväll. Fick prova på bl.a banana boat, go cart, jetski o surfing. Det blev några timmars shopping och fika oxå. Många goda chai lattes. :)

Det får räcka haha. Kanske skriver mer om resan senare, håll utkik ;)

puss<3

/J

Sjuk

Hade tänkt berätta lite om Paris och Jersey man jag pallar inte... Är sjuk och trött :/ hoppas Jossan skriver lite om det sen;)

Inte funkar det att lägga ut bilderna på facebook heller så jag tjurar för det.. Helt åt helvete att jag ska bli sjuk den ända veckan jag är hemma och är ledig den här sommaren. Känner värsta stressen..



haha, saknar er! <3 Och alla andra underbara!<3<3

/K




 


Hemma

Nu är vi hemma igen.. efter tre veckor. Orkar inte skriva om allt nu det får vi ta senare. Det har iaf vart sjukt kul och vi har träffat massa härliga människor. Kommer sakna er, men vi ses igen <3

/ K


NU ÅKER VI!

Planet går 12.45. Paris here we come!
Och på måndag kväll går båten till Jersey!

Om tre veckor är vi hemma igen, Ha det bra allihopa! <3

 
Du&Jag, det kommer bli grymt!


Jersey

Evigheter sen jag skrev nått senaste, Jossan me för den delen. Vi har haft vårt ridläger nu är småbarnen.
Tillsammans med lite annat roligt folk hade vi hand om 11 barn som var under 11 år och de fick rida och leka hela dagarna hemma hos Susanne. Hade till och med en övernattning för barna!
Men det va kul och vi tjänade bra me pengar!

Så igår åkte jag in till stan en snabbis och köpte en väska. Plus en jättesöt och somrig klänning! Nu är jag nog klar inför Jersey! :P
Och vet ni vad? Imorn åker vi!!!!! fatta va vi längtat och planerat och fixat. Och så åker vi imorn, tre veckor på Jersey! Och två nätter i Paris. Helt otroligt!

Idag ska jag nog träffa Jossan ett tag och packa å fixa. Kanske dags att sätta igång? :P

Ha det bra!

/ K

RSS 2.0