Bilder

Tänkte slänga in några bilder från seglingen. :)


Inuti båten

Första dan var det rikigt dimmigt så det såg ut som ett spökskepp som dök upp. :P



Det var lungt på vattnet vissa dar.

Söta sälar låg och sola på små stenar som stack upp ur vattnet

Sandhamn

Restaurang på sandhamn

Jag och syster





Lånade en jättesöt hund från båten bredvid

 Roade oss genom att paddla ut med livbåten

Solnedgång vid klipporna

Naturhamn

Solade

Våghals á la Pirates of the caribbean style

Volvo ocean race

Flygplan och pirat skepp

Familjen

Allihopa

Fina båten



Sista dan och vi vräker i oss chips

Sista solningen till havs


Nej nu orkar jag inte lägga in fler bilder, och jag tror inte ni orkar titta på fler heller. :P
godnatt:)

/J


Hemma igen

Nu har vi kommit hem, det var väldigt skönt faktiskt. Även fast det var tråkigt att lämna båten o folket så är alltid hemma bäst!
Dom senaste dagarna har vi haft jättefint väder som jag tror ni här hemma oxå har haft.  Vi hade 21 grader i havet mot slutet av veckan, attans att vi inte hann bada.  Har fått lite färg oxå, har bränt mig på båda benen så de svider som fasen. Men man ska inte klaga, solen var väldigt efterlängtad. :) Har hört att nästa vecka ska bli ännu varmare. Det verkar som om sommaren är här för att stanna! Vi kan iaf hoppas på det. :D
Får se om jag orkar lägga in några bilder från seglingen sen. Har inte fått in dom på datan än. Det tar ju ett tag när man har bränt av typ 1000 bilder. ;P

Imorrn ska jag till sylta och kolla på tjejernas ridläger avslutning, sen är det hem till suss o planera inför nästa läger. ojojoj tiden räcker inte till.

Nu ska jag gå o göra tzatziki sen ska jag packa upp. <3

/J

Lördag

Nu har jag packat väskan för två nätter framåt. Vet inte om jag blir borta så länge men jag ska iaf sova över på lägret i natt. Sen kanske det blir ännu en natt hemma hos Suss.
Så troligtvis blir det inte mkt bloggande för min del dom närmaste dagarna.
Kanske är lika bra det för inläggen blir ändå inge roliga just nu..

Har inte ork eller lust att bry mig, just nu vill jag bara att Jossan ska komma hem.<3

/K

RIP



Vila i frid Micheal Jackson


MichaelJackson.jpg MichaelJackson image by rnbmusicblogdotcom1

Se Micheals liv i bilder här

Siggefora

Tänka sig, vädret forrtsätter att va på topp! Idag fick vi nästan nog av solen och drog oss till skuggan, haha illa!

Efter lägret så tog jag och Suss moppen till Siggefora sjön, vi tyckte det var dags för årets första dopp! 19 grader skulle de va i vattnet men det vette sjutton.. Kallt va det! Men efter ett tag bedövade man kroppen och kunde bada lite.
Carro kom också med några till.
Efter vi stoppat i oss allt att äta plus hunnit köpte glass blev vi lite barnsliga (och kreativa! :P) och byggde ett sandslott! haha, jag och Suss blev väldigt uppslukade av byggandet men Carro som blir 18 snart kunde inte sjunka så lågt :P Hon va fotograf istället, och vi tog en hel del roliga bilder. (emot Suss vilja ;) )


/K


    
Glass är GOTT! :P

  

   

   

Mkt bilder blev det, men det lider ni väl inte av  ? ;)

Dag tre

Dag tre av ridlägret alltså, det var det idag.
Vi solar som tokar mellan ridpassen och kämpar som fan för att bli bruna ( iaf jag och Carro :P ) haha
Ganska många har ramlat av också.. På tre dar har 4 st ramlat av, var av 3 st har gjort det två ggr. alltså 7 avramlingar på 3 dar.. När blir det min tur? Aldrig hoppas ja!
Ingen har skadat sig allvarligt iaf :) tur det!

Jossan skrev lite igår (idag?) också! :) Kul!
Jag hör ju av henne varje dag men här på bloggen har hon vart frånvarande ett tag. På lördag tror jag hon skulle komma hem. Skönt, saknar na! <3


/K



Sandhamn

Nu ligger vi i sandhamn. Inatt sov vi bland klipporna här ute i skärgården och tidigt imorse stack vi iväg, så vi har seglat nästan hela dan. Ajuste, vattnet tog typ slut oxå så vi stannade till vid en jätteliten och söt hamn och sprang upp o ner med vattenflaskor till båten. Kanske inte så intressant men det var väldigt skönt att få komma ur båten och springa lite. ;)
Ikväll eller i em kom vi ju till sandhamn. Har inte gjort så mkt förutom att äta middag (där det var en läskig och elak servitör, dock lite söt) :P lånat en hund att gå på promis med och spanat på killar. Nu när man är i sandhamn måste man ju passa på o spana på bratsen! ;) Har sett en hel del söta killar :)
Imorn tror jag det bär av till Nassa(?). Sen på torsdag kommer vi förmodligen tillbaka hit till sandhamn eftersom starten till VOLVO OCEAN RACE börjar här, då själkklart måste man spana in alla;)
Nej nu måste jag gå o lägga mig, de andra har redan gått o lagt sig så de blir nog ganska irreterade när de hör mej knappa på datorn:P

godnatt<3

/J

MER SOL!

Har blivit lite dåligt med inlägg senaste dagarna. Brukar ju oftast bli 2-3 st iaf. Men Jossan är ju bortrest och jag har inte tid. Det är ju så varmt så man vill ju bara vara ute och så är det ridläger hela veckan.
Både idag och igår låg vi och solade ett par timmar mellan ridpassen, idag blev det även lite vattenkrig :P

Ridningen som ni säkert inte är intresserade av har gått jättebra! Har fått rida en jättemysigt sto som är rätt så välutbildad. Skoj! Mer om ridning vill ni väl inte höra så jag slutar där ;)

Mamma har kollat in en hund på blocket (tror ja) idag också. De kanske ska åka och kolla på den i helgen så får vi se om den blir vår. Skulle va kul med en hund till :)

/K

SOL

gud vilken underbaaar dag!!  Sol och varmt hela långa dagen, kan det bli bättre? 
 

 

Ridläger start

Sticker iväg om en halvtimme till Sylta och ridlägret. Ska möta Carro vid skolan kvart i 9 så gör vi sällskap resten av vägen! :)
Vädret ser ut att bli jättefint, hoppas man orkar rida då bara. Kanske kan slänga på oss en bikini mellan ridpassen och sola lite.

Trevlig vecka allesammans! <3

/ K




Baka

Jäklar va trött jag är, måste gå och lägga mig men först ska jag bara skriva några rader :)

Idag så hade jag tänkt hinna sola lite när solen äntligen tittade fram men icke sa nicke. Vid halv 2 tiden va det att kasta sig i väg till bussen och träffa Suss. Sen for vi inte till stan och köpte både de ena å de andra. Lite mjöl, socker, kakao, smör, ägg, florsocker mm. (Kan ni gissa va vi baka?)
Sen åkte vi hem och satte igång med bakningen, Carro kom efter ett tag och hjälpte oss :
Vi bakade hur mkt som helst! typ 4 limpor, ca 50 småbröd, hästskor (mandelmasskakor), drömmar, gråa muffins (haha) och chokladsnitt. Vi ska såklart inte äta upp allt själva :P

Efter det tog vi världens mysigaste tur med hästarna. I kvällssolen, barbacka och så satt vi i sjöng massa härliga sommarvisor. Mys!

Imorn börjar ridlägret. Ska gå upp klockan 7.30 hade jag tänkt. Vette fan hur jag ska orka det... :S kanske dax att gå å lägga sig, va tror ni? :P

Sov gott! <3

/K

Kattungar är det sötaste som finns!

jaha ja, jag som bloggar igen. Jossan är ju inte hemma så det är svårt för henne ;)

hade ni det bra i midsommar då? Blev det sill och små grodorna?
Jag firade inte alls en sån midsommar. Jag var på japanskt hotel i Stockholm. Så mysigt så! Fick prova på att laga sushi, och jag är lite obildad och har aldrig ätit det tidigare men nu så! Det smakade ju helt okej ju, vet inte om jag älskar det men helt ok! :)

Sen när jag kom hem fick jag sticka till Stallet och träffa Carro. Vi gjorde iordning hästarna och började rida mot Sylta. Lina, Jessica och Suss mötte oss halvvägs så vi slapp rida hela vägen själva! :)
Väl framme i Sylta lämnade vi  hästarna där, eftersom lägret börjar på måndag.
 Och det fanns både ett föl som hette Mazarin och otroligt söta kattungar som precis öppnat ögonen där :) Mys!

/ K

Äventyret

Tänkte berätta lite om mitt och Suss lilla äventyr.. :P

Vi skulle ju då gå till Siggefora sjön och campa där en natt.
Vi började gå från mig vid halv 1 ungefär och det tog oss mer än 3 timmar att gå dit. Fast vi stannade och fikade lite på vägen också :P Kan ju säga att varenda jäkla bil som körde förbi oss glodde ögonen ur sig! men vi bjöd på det, eller inte ;)
haha Pinsamt värre! fast man kunde ju förstå dem..
När vi äntligen kom fram till siggefora trött och griniga försökte vi hitta en tältplats, för vi skulle ju inte bo på campingen!
Och sen när vi väl gjort det kunde det mysiga börja!
Sitta på stranden ochdoppa fötterna i vattnet, lyssna på musik, äta middag, grilla marshmallows, snacka, smsa när vi hade täkning (haha) och ta en tupplur.. Mys!
Elvis följde me också och han var så duktig hela tiden, men det kröp massvis me fästingar på han! har nog plockar minst 20 st på honom. Blä för fästingar!

sov inte så jäkla bra heller men som tur var kom Suss pappa och hämtade oss imorse, Thank god! :P

Trevlig tur , och som Suss sa:" Nu kan vi kryssa det här på vår lista"    haha :P

/K





          
          
           

Packa

Som kerstin tidigare skrev så har vi vart i stan pch shoppat. Båda hittade en fin navelpiercing, och som kerstin bytte jag oxå direkt när jag kom hem. Orkar tvärr inte lägga in en bild, eller jag har egentligen inte tid. Håller på o packa inför midsommar och seglingen. Det blir en stoor väska. ;) Hoppas allt får plats på båten, vi är ju sju st som ska åka tillsammans och alla lär ju ha minst en väska var, ojoj. Som tur är är båten ganska stor. :D
Kommer nog inte ha tid att skriva nå mer förrens jag kommer tillbaka hem igen vilket är om 1 och ½ vecka. Kerstin ska ju på läger så hon kommer nog inte heller ha tid att skriva så mkt. Aja.. Så kan det gå när inte haspen är på.
Stackars lilla Puma som kmr få vara ensam hemma i drygt en vecka. Hoppas hon inte blir sur och sticker sen när vi kmr hem igen, som en viss annan katt. :P


Here is da båt.
 
Hoppas vi inte går på varandras nerver, vi ska ju som sagt va 7 st pers. :S

Lite shopping

Åkte in till stan och träffade Jossan ett tag, vi skulle köpa navelpiercing men eftersom det va rea i typ varenda affär på stan kunde vi inte låta bli att shoppa lite annat också.
Navelpiercingarna är fina iaf, kan inte får någon bra bild på min.. De blir suddigt. Bytte till den nya direkt när jag kom hem, var ju tvungen att se hur det såg ut :P

Har nyss ätit middag och nu väntar jag på att Carro ska komma förbi och hämta tältet. Hon ska låna vårt i midsommar och sa att hon skulle komma ikväll. Men hon kommer väl när hon kommer :)

Imorn åker jag till huvudstaden. Nice nice. firar inte midsommar enligt traditionen iår, känner för något nytt!

/K

                       
bilder från dagen




Min nya navelpiercing

Jossan köpte en jättesöt trollslända!

Nu ska jag packa!

Campa

Ska in till stan nu om en timme typ. Ska packa lite mer först bara.
Suss och jag ska handla lite smått och gott till camping turen! Vädret ser ju lovande ut så det är ju bra :)

Blir nog mitt första och sista inlägg det här då, men imorn ska jag snabba mig hem och pka in till stan och träffa Jossan! vi hinner en sista gång innan hon åker, yeeah :D Men det blir lite stressigt, men aja! Vill man så går det, får jaga upp Suss imorn bitt, haha.

Elvis kanske får följa me, bara han klarar av att sova i tält. Men vi har inte bestämt oss än. Skulle ju va skönt med en vakthund ;)


/ K

Outfit

Har inget att skriva så jag lägger in en bild på kvällens outfit istället. :)



Lånade carros skor


/J

Mys <3

Ser här vem som nyss kom hem och joinade mig i soffan


Denna lilla sötnos! :)
Myspys

/K

Smootie och sol

Har precis gjort iordning smoothie till mej o carro, riktigt gott!

Blev jätteglad imorse när man såg att solen tittade fram, men den var tyvärr inte framme så länge. Men vi hann iaf ligga ute en liten stund på altanen och steka. ;) Undrar om jag hann få nån färg. Man kan ju alltid hoppas, behöver få lite färg till beachen.
Ikväll ska vi fira farfar som fyller år. Tror det blir på flustret, hoppas de har god mat där.
Har börjat packa lite kläder oxå inför seglingen. Kommer förmodligen bli lite för mkt som vanligt. :P

Hade egentligen inget att skriva därför blev det ett tråkigt inlägg. :P

/J




Solen skiner!

Jossan och jag vaknade vid 9 imorse ungefär, ovaligt haha :P Åt Våffelfrukost, fick oss att tänka lite på midsommar.. Igår satt vi även och kollade på lite hel knasiga bilder från midsommar för 2(?) år sen... När vi var ett gäng i kättslinge och hoppade från en hög sten och plockade blommor.. haha det va ganska roliga bilder!
Skrattade även åt lite bilder från när Jossan och hennes familj kom upp till vår sommarstuga och hälsade på. Små va vi och söta! :D

Inge kunde hämta Jossan och för att spara lite slantar tog vi cykeln och cyklade hem till henne. Sen fick Jossan följa med tillbaka med mig en bit så jag skulle slippa cykla hela vägen själv. :) Blev till att säga hejdå sen ordentligen.
Nästan två veckor vi inte kommer ses nu. Vi brukar ju träffas i stort sett varje dag annars så det är ju lite konsigt.. Men vi klarar oss nog, med mobilerna ska vi nog kunna hålla kontakt dygnet runt ändå ;)

Försöker få tag på Suss just nu men jag tror hon är ute och rider. Vi ska troligtvis in och handla mat ikväll för en campingutflykt. Men jag har inte så mkt pengar så jag ville inte åka så jäkla mkt buss.. Men vi får väl se hur det blir :)

 / K



Alla säger åt oss att vi måste lära oss att klara oss själva.
Det gör vi, men vad är det för fel med att vilja var två?
Alla borde få ha nån som du, alltid veta att man har nån som står bredvid, aldrig behöva vara ensam!
15 år är en lång tid, det är hela våra liv.. <3

Skogspromenad



Elvis tog sig ett dopp i diket









/ K&J

shoppa shoppa shoppa och lite mer shoppa

Hej på dej leverpastej

Oj nu har vi handlat för ungefär 600-700 var på en timme ungefär. Och vi har bara köpt små grejor som smink, hårspännen osv osv. men men måste man så måste man! vi måste ju förbereda oss för Jersey.

Nu är vi hemma hos Jossan, och ni! vi bloggar tillsammans! första gången på evigheter..
Ikväll åker vi till mig och sover där och imorn måste vi in till stan igen och handla lite mer...
skulle egentligen ha tränat men vi bytte tränigen mot en godispåse istället, haha. (Jossan skäms..) ( inte jag, mohaha)

nu ska vi äta och packa Jossans väska. Sen så ska vå träna på att stå på händer.. Hur nu det ska gå! ;D

Hejhopp gummisnopp! (många ordvitsar idag.. :P, men vi är på det humöret.. haaha)

/ K&J

Mot Stan

Ska in till stan strax med Jossan. Vi ska handla det sista inför Jersey. Det är dock typ 3 veckor kvar innan vi åker men vi kommer inte ses på ca två veckor sen och sista veckan kommer vi inte hinna..
Har en hel lista av saker jag behöver så det är tur att m&p bidrar med lite till plånboken!

Har världens mensvärk idag också som inte ger sig. Har stoppat i mig lite tabletter nu så jag hoppas det blir bättre snart. Och inte har man lust att fixa sig iordning så noga när det är så trist väder, men det regnar ju inte idag iaf.
Hoppas det bli fint väder till slutet av veckan iaf..!

/K

 

090614

Idag var några från släkten här och firade carro. Fick god tårta. :)
Imorrn ska vi gå på stan och shoppa de sista grejerna till jersey. Sitter och skriver en lista nu.
Hoppas vi hinner träna efter shoppingen oxå. Det kommer bli välbehövt. Kommer inte ha tid att träna på fem veckor sen efter midsommar. :S

Hundar

Vilken dag! Elvis förvånade oss alla! haha

Gick upp klockan 6 imorse för snäll som jag är skulle jag åka med Mamma till västerås på hundtävling så hon skulle få sällskap. Vet inte om jag behövdes egentligen för hon värkade känna ganska många där men aja.
Elvis va jätteduktig inne i ringen och gjorde sitta allra allra bästa. Och vet ni vad? Han VANN! :P Det hade vi aldrig trott, vårt lilla busfrö som aldrig gör något rätt lyckades kamma hem första pris! Och av elva hundar också!
Plus att laget som mamma tävlade i från Uppsala vann också! Dubbelseger! Uppsala är bäst, mohah!
Så det va ju kul! Mindre kul va det att stå flera timmar i ösregn och frysa ihälj.. Länge sen jag frös så himla mkt! usch
Fast man glömde det när det va prisutdelning.. Det kändes nästan som jag vunnit, haha :P


Ikväll ska jag nog försöka ta mig in till stan och träna. Eller ikväll och ikväll jag måste åka om 30 min ungefär. Kanske dags att byta om.. hmm först ska jag nog ta en dusch och värma upp mig.. burr

ha det<3 

/ K


Vinnarna! <3

Middag o film

Idag var det ridning som vanligt, sista gången för terminen tyvärr. Men sen börjar vi igen direkt innan skolan. Undrar när vi börjar skolan egentligen?

Carro fyllde 18 år idag oxå. Massor av grattiskramar till henne!:) Vi firade ute på restaurang, de hade riktigt god mat, blev glatt överraskad faktiskt har inte hört så jättebra rykten om den men den var riktigt bra. Carl Philip hette den.

Efter middagen åkte vi och hyrde två filmer: Tropic thunder och den nya James Bond filmen, har fortfarande inte sett den. :P Hoppas dom är bra. Har ni sett nån av dem?
kramar
/J

MiniGris

fick ett jätte gulligt klipp på en mini gris. Lyckades inte med att få inte det som en video så det fick bli en länk istället!
Men ta en titt, den är bedårande! :)


Klicka här för att se världens sötaste minigris:

das_suesse_Schweinchen.wmv



Träning

Träningen gick bra! Känner att man tappat lite kondition nu på senaste tiden när det blivit lite dåligt med träning bara.. Jossan och jag räknade ut att det kommer bli 4-5 veckor i sommar som vi inte kommer kunna träna alls.. Vi kommer inte orka nått när vi börjar igen.
och idag trodde seriöst att jag skulle spy, och när man sprungit runt en hel låt i full fart så får man knappt luft. Man kippar och kippar men kan inte ta ordentliga andetag,  Men jäklar så kul det är! haha

har i stort sätt ätit igen allt jag tränade bort nu under kvällen. Men aja, får ta itur med det imorn! :)
Kollar på Berg flyttar in nu. Ikväll flyttar hon in hos Martin Stenmarck.


Trevlig fredagkväll på er! <3 


/ K

 Skojig kvinna :P

Första Sommarlovsdagen

ja ni, första sommarlovsdagen av jag vet inte hur många! Sanrt vaknar man och sommarlovet är slut och då tänker man tillbaka på just den här dagen. Men nu ska vi inte vara sånna.. :P

Har hållit på och kollat lite i garderoben och skrivit lite listor under dagen.. Planerar inför Jersey helt enkelt. Va ute att tag med hunden också så blev han lycklig :)

Jossan och jag hade tänkt träna ikväll men jag vet inte riktigt om vi ska åka in tidigare eller hur vi gör. Har försökt smsa na men min mobil vägrar skicka iväg det. Får damp snart. Eller jag får lov att ringa henne kanske.. ;)


/K

Rosett a la Kajsa anka

när jag va hemma oss Jossan i Lördags så provade vi att göra rosettfrisyren. det gick väl så där men ett par ganska lyckade försök blev det..

Har inte bilderna vi tog då tyvärr men här är en som jag tog hemma.



Lite sött med en rosett mitt på huvudet men jag vet inte om jag skulle gå ut med den.. :P

/K

SOMMARLOV!

Märkte att det va länge sen jag skrev här.. eller igår kanske det va men Jossan har upptaterat flitigt! :)

äntligen SOMMARLOV!! åå så underbart! Hur firade jag och jossan det? Chai latte och chokladboll på Chagall, mums!
Fast Jossan mådde inte så bra så vi åkte hem efter det.. Innan va vi och fixade Jossans pass också, Jersey närmar sig!

Sommarlovet lär gå ganska snabbt antar ja, Så fullsmockat me grejor det är.. Jag ska hinna:

*Åka till Paris och Jersey
*Va me på Ridläger
*annordna ridläger
*campa
*Åka till japanskt (?) spahotell i stockholm
*Träffa alla man inte hinner träffa annars
*sommarjobba

Och lite annat skoj som inte är riktigt färdigplanerat än men jag hoppas allt blir av!

Sen börjar vi på Jensen dåra. Härligt med en nystart och nått annat än Brantan! Så skönt att få betygen idag och känna att nu är det över! Har gått ut grundskolan och nu är det frivillig om jag ska gå kvar i skolan eller inte. ( fast självklart ska jag det ) Riktigt nöjd med betygen också, gick bättre än jag vågat hoppas på och trodde.
Nu kan man slappna av och sova ut. Måste nog göra det imorn. Har somnat direkt på soffan när jag kommit från skolan tre dar i rad nu...

/ Kerstin

Skolavslutning

Idag var det skolavslutning då. Fick lite sovmorgon imorse sen åkte vi in till skolan. Tittade på showen i aulan sen va det betyg utdelning i klassrummet. Är ganska nöjd med mina betyg, mkt bättre än förra terminen iaf. :)
Måste säga att det känns jäkligt bra att slippa lilla brantan nu, tre år räcker liksom. :)

Det känns inte riktigt som sommarlov, kanske är det p.g.a det dåliga vädret eller så är det min jävla mensverk som gör livet surt för mej och får mig att önska att jag var en kille. :P

Grattis till alla som har fått sitt efterlängtade sommarlov. <3
/J

Kortdag

Nu sitter jag och mumsar i mej marabou mjölkchoklad som pappa nyss kom hem med, den va godare än jag kom ihåg, brukar alltid ta med nån annan smak men mjölkchokladen är nästan godast tror jag, vilken är eran favorit marabou smak?

var inte så jättekul o gå upp imorse eftersom det blev lite sent igår, men jag kämpade mig upp ur min varma säng och sen cyklade jag genom regnet till bussen. i skolan var det ganska tomt, det var 8 av 29 i våran klass som hade dykt upp. duktigt värre!..:P 
egentligen skulle vi haft friluftsdag men eftersom det spöregnade satt vi inne och kolla på film istället. efter det slutade vi. nödvändig dag. NOT! varför kan man inte bara få sluta, istället för att dra ut på skiten..
men jag ska inte klaga. imorrn börjar sommarlovet och mina dagar i brantan är officiellt slut. och sommarlovet är fullpackat så jag kommer nog inte ha tid att tänka på att vara nervös inför gymnasiet. tur för mej, men dom sista dagarna kommer jag nog ha fjärilar i magen!:P
kram
/J


We all love it!

Mer bilder...

Tänkte slänga in några bilder från gårdagen från min kamera oxå. Lite balfix. :)








Bilder

Lite bilder från igår..


Olivia fick mera lockar


Klara!


Jag och Jossan<3


Barfota genom stan..



Mer bilder kanske kommer sen. Jossan hade massa på sin kamera som jag inte fått än.. :)

BAL

Idag var näst sista dan i skolan och vi nior hade avslutningbal på kvällen, nice nice!

Skoldagen va egentligen onödig, dansade lite på gympan och städade på So:n. Skönt att veta att man aldrig behöver packa in böckerna i skåpet på brantan igen!
Sen var det fotboll på em, men det va kallt och hemskt så den skippade vi. Hade ingen lust att stå å frysa i 1 och en halv timme.
Väl hemma gjorde jag ett misslyckat försök till att göra våfflor.. hur man nu misslyckas med det?

Somnade ett tag på soffan men det va bara att hoppa in i duschen och piggna till för det va ju Bal ikväll. Åkte till Jossan och fixade iordning oss, fotade och hade det mys. Carro va snäll och va fotograf :) trots alla våra krav.. haha :P

balen va rätt skoj, middagen va helt okej. Alla var så fina och det va kul att se att alla ansträngt sig lite extra! tänk om vi såg ut så varje dag.. :P
Efter middagen skulle det bli dans. Men det va väldigt dåligt med folk som dansade så det blev inte direkt någon hitt. Dansade lite ett tag men sen vandrade vi mot stan. Ont i fötterna hade vi också av klackarna så av med dom sen fick vi hoppa för glasbitar. Men det va mys! <3
Satt på Max ett tag och åt typ allt de hade på menyn.. nejdå men vi va hungriga, middagen blev man inte särskilt mätt av.
 
Olivias mamma va snäll och hämtade oss så nu sitter jag här i soffan.
Borde gå och lägga mig snart eftersom jag måste upp imorn med.. Men men det är ju sista skoldagen någonsin i Branting skolan!! yeaaay!

 aja, Ska nog ta och tvätta bort sminket nu och krypa till sängs.. borsta tänderna får jag inte glömma heller! :)

Sov gott!

/K


Chokladbollar och hunddregel

Nu sitter vi hos kerstin och smockar i oss chokladbollar, mums! Samtidigt som hunden dreglar i knät på oss.

Gissa vad vi ska göra ikväll?...

ledtrådar:
*utomhus
*det lär bli kallt
*"snark"
*under "tak"

vi vet, vi är konstiga... men man måste passa på att vara spontan medan man kan. :P

skolan idag då.. hände inte mycket jagade några lärare.. imorrn är det bal:) hoppas alla är extra fina:)
två dar kvar till sommarlovet  och 26 dar till Jersey!!
tillbaka till chokladbollar, ciao!<33

/J&K

Gossip Girl

Jaha ja, va ska man nu göra på söndag kvällarna när Gossip Girl är slut? De borde dra igång med säsong 3 direkt!

Nu när sista programmet va så bra också! Äntligen fick Blair och Chuck varandra, jag kan ju inte varit den ända som suttit och väntat på det!?

Frågan är ju bara om programmet blir lika bra när de lämnar high school och åker till olika college.. Det återstår att se!



 Man måste ju bara gilla det här gänget :)


/K

Fotbollslördag

Sitter i soffan och försöker göra våran teknik uppgift som ska va inlämnad imorn.. Men jag pallar inte. Orka skriva en jäkla uppsats om Cykelns historia när man kan käka choklad och kolla på pirates istället ;)

Lite om gårdagen,
Åkte och kollade på byalagskuppen på fm. Både bror och far spelade så jag väl väl tvungen.. Jossan och Carro kom dit också så då blev det ju trevligt! Och det laget vi hejade på vann!

Sen så blev det lite bråttom att åka hem och byta om och fixa innan ridningen. Men vi hann iaf. Riktigt rolig lektion utom att innan vi började rida så bet hästen mig som fan på låret. Aj aj, nu är det svullet och blått och blodigt...

Åkte hem och duschade och sen till Jossan. Vi kollade på fotbollen och skrek i högan sky när Sverige fick straff och när danmark gjorde mål. Attans va synd att de förlorade, det förstörde vårat glada humör totalt..

Ska försöka jobba vidare på uppstatsen nu..

 / K

Tre och en halv dag kvar..

Efter vår extremt korta skoldag åkte jag till min kusins skola och kollade när alla glada studenter sprang ut. Man får ett lyckorus i hela kroppen bara av att titta på dem haha, fatta glada dom är då om jag blir glad bara av att se dem ;) Iaf, GRATTIS TILL KUSIN STEFAN! och alla andra studenter!
Kallt var det ju tyvärr, lite otur för dem men det har ju inte regnat hittils iaf.

Gick på stan ett tag med Jossan (som hon iförsig har skrivit ) köpte ett par legginsjeans till. Vette sjutton hur pengarna ska räcka till allt jag behöver/vill ha.. 
 
Skulle egntligen varit på min kusins studentmottagning nu men när jag kom hem hade jag så ont i huvudet och kände mig lite snurrig. Tog två alvedon och gick och la mig istället.. Lite tråkigt..
Nu sitter jag här och smått hungrar ihälj, famlijen ska snart komma hem med lite middag till mig, hoppas de köpt något riktigt smaskigt!

Ska nog sova mkt i natt, behöver det! bara 3 1/2 dag kvar till sommarlovet nu!
OCH mindre än en månad till JERSEY! :D wohoo  Nedräkning..!

/K


Dagen

Idag började skoldagen med en timmes filmtittande, sen ett prov. Under lektionen fick vi reda på att de andra lektionerna idag var inställda. Fasen vilken ansträngande skoldag asså.. :P

När vi slutade vandrade jag till stan och kollade runt lite i affärerna, såg ett antal student flak oxå. Man blir så glad fäör deras skull. Synd bara med vädret, men det regnade som tur var inte.
Köpte en nästan rosa t-shirt och ett rosa linne. Har drabbats av rosa febern, tror att de är de första rosa plaggen jag äger. ;)
Köpte en liten väska från h&m oxå.
Sen mötte jag kerstin igen och vi vandrade runt bland affärerna.
Efter ett tag blev det lite brådis till solsalongen, fick kämpa mig fram i blåsten, trodde nästan jag skulle blåsa bort i stormen. Eller nej.. så liten & lätt är jag nog inte. Fick skjuts hem av snälla pappsen sen.

och nu sitter jag i soffan i en morgonrock och väntar på att det ska komma lite varm vatten så man kan duscha. Måste färga mina fransar ikväll oxå, hoppas siss kan ge mej en hjälpande hand.
Päronen har förresten åkt iväg till pappas gudsons student så nu har vi ff. :P

Ska försöka komma ihåg adele oxå, så inte stackarn svälter ihjäl.

puss<33
/J

Grattis till alla studenter -09.

skola och student

Ska till skolan nu, har försökt plugga lite till provet vi har på fm.. Men jog borde nog ha pluggat mer. Jag fastnade framför Mtv movie awards igår.. Så mkt roligare :P Twilight fick typ hälften(?) av alla priser. Och då priset för bästa film också och det är väl det bästa..?

Aja,  ska bara till skolan en snabbis och göra provet sen måste jag sticka för min kusse tar studenten idag och då ska vi va me när han springer lycklig ut ur skolan med alla sin kamrater. Kommer nog bli lite avis :P haha Eller kanske inte, gymansietiden blir nog kul, vill uppleva den först!
Sen så ska jag och Henke ner på stan och handla lite, jag är i stort behov av ett par jeans.
Sen hem igen och byta om lite och sen till Kusins studentmottagning.
Så det va nog allt jag hade att skriva idag..

Puss / Kerstin


Bloggtorka

Har gått lite trögt med bloggandet på sistone, min inspiration har försvunnit. Jag tror det är dags att läsa en bok så man får igång hjärnan igen.
Nej nu blev jag hungrig, undrar om det är nån som har börjat laga mat?
Det blev ett kort inlägg men skitsamma.
Ska försöka lägga mig tidigt ikväll så kan kan sova ikapp min vanliga sömn.
PUSS
/J

Bok
Visst sägs det att man blir smart av att läsa.?

Musik

Hemma idag, mår allmänt illa.. usch!

Sitter och lyssnar på lite musik och funderar på om jag ska äta något. Men jag mår illa när jag tänker på mat..
Ska nog sitta här ett tag till och bara lyssna på lite härliga låtar. Några gamla som jag inte hört på flera år! Lovely!

Nej, ha det bra hurrni!

/K

Sitter och kollar på gamla bilder också.. Minnen


Första bilden vi tog på Elvis, 5 månader <3


Typ två sommrar sen.. haha som vi promenerade den helgen :P


Italien 07 , Se så små vi va! :P


Saknar dig <3


Venedig 07


Turkiet 08


Ja, det får räcka så :) Så kul att kolla på alla gamla bilder men ändå sorgligt på nått vis. Men det
blir fler bilder och fler minnen!



Sushi

Nu har jag äntligen kommit hem och sitter bänkad i soffan. Var som sagt o firade mors dag på ett sushi ställe. Åt nästan 15 bitar. Mums!

Har märkt att vi blivit lite lata med bloggandet på sista tiden men så kan det gå. Fick reda på att jag har en fysik grej och en teknik grej som måste vara klara snart, vi ska tydligen ha prov på torsdag men jag tror vi ska åka till skansen då.? Ingen vidare kommunikation mellan lärarna här heller. Så då har vi inte mycket tid över till att sitta och blogga.
pussokram
/J

Sol, jordgubbar och glass!

Usch, måndagar är hemska. Fast det va inte så illa idag egentligen. Hade ganska många lektioner men det gick ganska snabbt. Jossan tvingade me mig ner på stan efter skolan för hon skulle fått vänta själv annars. Så snäll som jag är joinade jag henne. Köpte inget utom lite godsaker.
Blev massa mys iaf, jordgubbar vid bryggan och glass. mmm äntligen är det sommar! fast morgondagen ser inte lika lovande ut.. fasiken att det inte kan va fint nu ett par dar, det vore ju härligt.


/K

RSS 2.0