Paris

Ja ni, tänkte vara snäll och berätta lite mer om Paris och Jersey resan men då bara om Paris den här gången. Som Jossan redan sagt så va vi ju på Språkresa i Jersey i tre veckor. Men innan så va vi i Paris i tre dagar ungefär.
Jossan har redan berättat lite men jag tänkte gå in lite mer på detaljer :)

Vi kom till Paris den 24 juli på em. Checkade in på hotel Amiot som låg i den lite sämre delen av Paris. Men vi va nöjda ändå. Blev lite "lärakännavaranntid" på några tjejers rum och vi konstaterade till vår besvikelse att av ungerfär 40 pers var det bara 1 kille.. haha (Fast det va några till som vi inte hunnit träffa då.) Mkt mer än det hann vi inte första dan utom att vi käkade dyr mat och promenerade till en kyrka..
Dag 2 så var det DISNEYLAND på schemat! Fan va kul vi hade där asså! Men innan vi kom dit fick vi bytta spårvagn ett atnal ggr.. och det va så himla varmt i Paris så det va inte kul..
Men när vi kom till disneyland så fick vi dra iväg på egen hand och då gjorde jag och Jossan sällskap med tre underbara tjejer, Amanda, Erika och Sara. <3
Vi provade alla bergodalbanor, käkade musse hambugare, skrattade och flörtade med vakter, dansare och ja alla typ ;) haha Underbar dag, skulle lätt göras om!
Sen va det bara att åka hem och sova.. för nästa dag va det sightseeing genom hela Paris. Stopp vid eiffeltornet såklart och fotta massa. Fick även lite tid att vandra runt i Paris (och gå vilse.. haha) innan det va dags att åka till Hard rock café. Hard rock va också jääätteroligt!
Efter hard Rock så var det dags att hoppa på bussen som skulle ta oss till åkesjukebåten.. Men mer om det sen! :)
Det va vårt besök i Paris det, underbart roligt! <3

/ K

Laddar upp bilder sen.

                             

  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du något favoritmärke på jeans att tipsa om? =) kramar

2009-07-28 @ 19:49:10
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Andreas

Trevligt! :)



Hoppas du får en jätte bra tisdag och att du haft en bra morgon! Ha det bäst

2009-07-29 @ 10:30:27
URL: http://andreasarzen.blogg.se/
Postat av: S A N D R A T J U L I N S

minns du den här gamla godingen med jimmy jansson? (= http://sandratjulins.blogg.se/2009/july/jimmy-jansson-jag-brukar-ha-tur.html#comment

2009-07-29 @ 19:53:53
Postat av: B E A <3

Hoppas att din dag har varit bra :)

2009-07-30 @ 00:36:22
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0