Sandhamn

Nu ligger vi i sandhamn. Inatt sov vi bland klipporna här ute i skärgården och tidigt imorse stack vi iväg, så vi har seglat nästan hela dan. Ajuste, vattnet tog typ slut oxå så vi stannade till vid en jätteliten och söt hamn och sprang upp o ner med vattenflaskor till båten. Kanske inte så intressant men det var väldigt skönt att få komma ur båten och springa lite. ;)
Ikväll eller i em kom vi ju till sandhamn. Har inte gjort så mkt förutom att äta middag (där det var en läskig och elak servitör, dock lite söt) :P lånat en hund att gå på promis med och spanat på killar. Nu när man är i sandhamn måste man ju passa på o spana på bratsen! ;) Har sett en hel del söta killar :)
Imorn tror jag det bär av till Nassa(?). Sen på torsdag kommer vi förmodligen tillbaka hit till sandhamn eftersom starten till VOLVO OCEAN RACE börjar här, då själkklart måste man spana in alla;)
Nej nu måste jag gå o lägga mig, de andra har redan gått o lagt sig så de blir nog ganska irreterade när de hör mej knappa på datorn:P

godnatt<3

/J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0